f1-as-3

Το ελαστικό Eagle F1 Asymmetric 3 της Goodyear επελέγη ως «Ελαστικό της Χρονιάς 2016» στην Ισπανία

Μία κριτική επιτροπή που συστάθηκε από το ισπανικό περιοδικό Neumáticos y Mecánica Rápida, ανακήρυξαν το Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 «Ελαστικό της Χρονιάς»
Στη 17η απονομή των Βραβείων «Ελαστικό της Χρονιάς» που διοργάνωσε το περιοδικό Neumáticos y Mecánica Rápida, το Eagle F1 Asymmetric 3 βραβεύτηκε ως το «Ελαστικό της Χρονιάς» στην Ισπανία, στην κατηγορία Επιβατικών Αυτοκινήτων που αποτελεί μία από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες, με συνολικά δώδεκα υποψηφιότητες.
Το Βραβείο του Ελαστικού της Χρονιάς αποτελεί καταξιωμένο θεσμό του κλάδου, με διανομείς, αναγνώστες και κλαδικά έντυπα αυτοκινήτου να ψηφίζουν τα καλύτερα ελαστικά. Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της Goodyear για το σχεδιασμό της σειράς θερινών ελαστικών Eagle F1 και την διασφάλιση εξαιρετικών επιδόσεων πρόσφυσης, ανταπόκρισης και χειρισμού τόσο σε στεγνό όσο και βρεμένο οδόστρωμα.

«Αυτό το βραβείο μας παρακινεί να συνεχίσουμε να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε μία διαρκώς εξελισσόμενη αγορά. Οι κριτές από το Neumáticos y Mecánica Rápida εξήραν το Eagle F1 Asymmetric 3 για τα εξαιρετικά του αποτελέσματα στη δοκιμασία πρόσφυσης, μία από τις σημαντικότερες απαιτήσεις των καταναλωτών και ιδιαίτερα σημαντικό σημείο για τους οδηγούς αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων», δήλωσε ο Martijn de Jonge, Brand Director Consumer EMEA.
Με αυτή τη βράβευση το Eagle F1 Asymmetric 3 ακολουθεί τα χνάρια των Eagle F1 Asymmetric 2 και Eagle F1 Asymmetric, που έλαβαν την ίδια διάκριση το 2011 και το 2008 αντιστοίχως. Το Eagle F1 δεν ήταν το μοναδικό ελαστικό της Goodyear που αναδείχθηκε Ελαστικό της Χρονιάς.
Άλλες πρόσφατες βραβεύσεις περιλαμβάνουν το Goodyear EfficientGrip Performance (2014) και το Goodyear EfficientGrip SUV (2012). Επίσης το ελαστικό φορτηγών FUELMAX ανέβηκε πέρσι στην υψηλότερη θέση του βάθρου στην κατηγορία των Επαγγελματικών Οχημάτων.